woensdag 23 maart 2011

Eerste dipje?

Gisteren (22-3) was er maar een kleine bezetting aanwezig. Het eerste dipje leek aangebroken. Kwam daarbij ook nog dat ik me in eerste instantie als regiZeur opstelde (je weet wel: op tijd komen, tekst leren...), dus je zou bijna verwachten dat het een vreselijke repetitie was.
DUS NIET!
Begonnen met een heuse voetbal warming-up van Staschko (in zijn andere leven een hobby van hem). Met de conditie van de oudjes (is boven 20) was het slecht gesteld. De jonkies gooiden er nog 10 push-ups (nee, geen bh's) tegen aan.
Warm en verhit weer even het Molenlied geoefend met het doorgeven van de zakken. Hierbij is de macht van de Meester erg prettig, want de regisseur zelf is er niet zo goed in.
En omdat Witko en Kubo er vandaag weer waren, ze voor het blok (of eigenlijk op de tafel) gezet om het Feestlied te zingen. Wat ze met verve deden! Al mogen er nog wel wat laagjes verf extra op.

Daarna is het gelukt om scène 2 t/m 4 te zetten en er een denkfout van ondergetekende uit te halen. Met de introductie van de Hanenveer en een scènebeeld in 3 lagen. Hopelijk valt het mee met de hoogtevrees van onze Krabat. En er was nog iets met iemands "zak" en een hoop jeuk. Scène 5 moeten we doorzetten naar volgende week. Dat was nog net teveel.

Al met al absoluut een vruchtbare repetitie waarin hard gewerkt is. Met toch nog even het complimentje naar Merten en Petar, die hun tekst (en de behandeling daarvan) al aardig onder controle hadden.

En achteraf bleken toch een paar mensen zich vooraf afgemeld te hebben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten